De Scharlaken Vloed

no title has been provided for this book
Auteur:
Genre:
Series Number: 2, part 1
ISBN: 9789024566181
ISBN13: 9789024566181
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.99
Format: ebook
[lorem_ipsum_wli]

Een wat beter deel dan de vorige twee delen.

De personages krijgen steeds meer diepgang en een verleden. Het boek had meer vaart en voldoende spanning. Lijkt er op dat de schrijver nu zijn draai gevonden heeft.

Vond het fijn om te lezen dat Alaron nu ook eindelijk iets gaat betekenen in de boeken, vond hem tot dusver maar weinig toevoegen aan het verhaal. Nu niet meer.

Er wordt nog steeds gezocht naar de Scytale van Corineus, een artefact dat aanwijzingen geeft hoe magiërs kunnen worden ‘verheven’.

Ramon is één van de magiërs in de 3e Kruistocht, en drijft daar een handeltje met louche figuren.

Cym(bellea) heeft de Scytala gestolen en is er nu mee op de vlucht. Alaron probeert haar te vinden, maar komt zelf ook in een gevaarlijke situatie terecht als hij met een vreemds soort bouwselsdoor magiërs gemaakt hybride levensvormen te maken krijgt. Het lukt hem uiteindelijk om hun vertrouwen te winnen.

Het verhaal bestaat heeft verschillende verhaallijnen; het verhaal van Alaron, die van Ramon, die van Ramita Ankesharan (zus van Alaron), die van Lena en Karzim en die van Cera. Persoonlijk vindt ik het wel eens lastig als er weer eens van verhaallijn wordt gewisseld.

Meer
Water en Vuur1, part 1
Maanvloed4
De goddeloze oorlog5

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-scharlaken-vloed-de-brug-der-getijden-3/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }