De Russische Connectie

De Russische Connectie
Title: De Russische Connectie
Originele titel: The Arctic Incident
Auteur:
Genres: ,
Series Number: 2
Categorieën: ,
ISBN: 9789050006163
ISBN13: 9789050006163
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.94
Format: Hardcover
In het tweede deel Artemis Fowl: de Russische connectie keren alle vertrouwde personages uit deel een terug: dit maal is de plaats van handeling echter Rusland, en is de voornaamste opponent de Russische maffia, die de vader van Artemis heeft ontvoerd. Op het moment dat Artemis en Butler zich gereed maken om naar het koude Noorden af te reizen, worden ze echter zelf ontvoerd, en wel door een oude bekende: elfbi kapitein Holly Short. De elfen willen dat Artemis hen bij staat in hun strijd tegen de gobelins, die van een aardmens van batterijen worden voorzien voor hun wapenarsenaal. Artemis stemt in, op voorwaarde dat de elfen hem naar Rusland brengen... Eoin Colfer (1965) woont in Ierland, waar hij werkt als leraar. Hij publiceerde reeds enkele kinderboeken, waarvan Benny and Omar de bekendste is. Artemis Fowl betekent zijn doorbraak als internationaal auteur: het verschijnt in zevenentwintig talen.

Er waren stukken bij die echt wel de moeite waard waren, maar over het algemeen heeft het verhaal me niet kunnen boeien. Er gebeurde vrij weinig in het boek, en sommige dingen waren herhalingen van eerder.

Meer
De eeuwige code3
De verloren kolonie5
Tijdparadox6
het Atlantiscomplex7

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-russische-connectie-artemis-fowl-2/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }