De pijl van Poseidon

Poseidon's Arrow
Title: Poseidon's Arrow
Serie:
Series Number: 22
Categorie:
ISBN: 9044339451
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.99
Het is de meest geavanceerde Amerikaanse verdedigingstechnologie in decennia: een onderzeeër die tot ongekende snelheden komt onderwater. Geen enkele natie had ooit een dergelijk staaltje techniek in zijn bezit. Er is alleen één probleem: er mist een significant onderdeel van de onderzeeër en de man die het ontwierp is dood. Ondertussen verdwijnt er schip na schip in de oceaan, vaak om nooit meer terug te worden gevonden. En als er wel een wordt geborgen, liggen er vaak verbrande lichamen aan boord. Wat is er aan de hand? En wat heeft Italiaanse onderzeeër die in 1943 verdween er mee te maken? Het is aan Dirk Pitt en zijn team om de jacht op de waarheid te openen. Wat ze ontdekken is een grotere dreiging dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Als ze niet slagen in hun missie, zal de wereld zoals wij die kennen voorgoed verloren zijn.

Aardig boek, dat volgens het beproefde Cussler stramien loopt. Eerst een stuk uit het (verre) verleden, en daarna een sprong naar het heden. Het begin was een beetje traag, maar het werd beter toen het verhaal vorderde.

Meer
Het logboek1
Storm in Havanna23
Vuurijs3
De Storm10

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-pijl-van-poseidon/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }