De Oorlog der Bloemen

Oorlog der bloemen
Title: Oorlog der bloemen
Originele titel: The War of the Flowers
Auteur:
Genre:
Categorie:
ISBN: 9789024546480
ISBN13: 9789024546480
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.88
Format: Paperback
In de grootse metropool, in een schemerig vertrek boven in een machtige toren zijn twee dodelijke wezens samengekomen. Na het sluiten van een duister pact, beveelt de meester van het Huis Hellebore: 'De oorlog is nabij. Het kind moet sterven.' In onze eigen wereld ontdekt een jonge man een boek dat geschreven is door zijn oudoom. Het lijkt een roman - een vreemd sprookje over fantastische wezens en een magisch domein. Maar het is geschreven als een dagboek... alsof de gebeurtenissen echt zijn... net of zijn oom een andere wereld gezocht en gevonden heeft. Of heeft die andere wereld hem gevonden?

Review:
Leuk verhaal, waar achter moeilijk in te komen was. Levendig beschreven, plot goed bedacht.

Een 30jarige muzikant vind het dagboek van zijn oom, en belandt midden in een sprookjeswereld, waar de magische wezens echt leven. Elven hebben bloemen namen, en voeren onderling oorlog.

Goede wereldopbouw en een leuke plot met interessante wendingen

Meer
Staartjager's Zang
De weg naar de hemel1
De Drakentroon1
Schaduwgrens1

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-oorlog-der-bloemen/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }