De nacht van de narwal

Nacht van de Narwal
Title: Nacht van de Narwal
Genre:
Series Number: 350
Categorie:
ISBN: 9789002267130
ISBN13: 9789002267130
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.72
Format: Paperback
Suske krijgt een geheimzinnige narwaltand in handen waarin oude runen gekerfd staan. Wanneer hij deze vertaalt verschijnt de geest van Arkin, zoon van een oude vikingkoning. Arkin was voorzien als opvolger maar liet de magische narwaltand van zijn vader onbewaakt achter waardoor deze gestolen werd door een concurrerende familie. Die tand is het symbool van de macht en wie hem in het bezit heeft mag de troon bestijgen. Arkin bekocht deze fout met zijn leven en werd door de goden gestraft. Zij geven Arkin de taak iemand te zoeken die zijn familie een nieuwe narwaltand kan bezorgen. Suske aanvaart de opdracht en onderneemt samen met zijn vrienden een tocht naar Groenland. Daar zullen ze trachten een narwaltand buit te maken. Een reis vol onvoorziene gevaren!

Suske komt in het bezit van een narwaltand. Deze narwaltand, gemarkeerd met allerlei runen, is het eigendom van een Vikingkoning. De tand, het symbool van macht, wordt gestolen door de rode vikingen. Arkin, de zoon van de blauwe koning, had deze moeten bewaken. Hij wordt door de goden bestraft. Hij moet iemand vinden die zijn familie een nieuwe narwaltand kan bezorgen.

Zoals altijd, aardig verhaal.

Meer
De wrede wensput348
Team Krimson352
De Scheve Schot355

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-nacht-van-de-narwal-suske-en-wiske-350/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }