De moordopdracht

De moordopdracht
Title: De moordopdracht
Series Number: 0.4
ISBN13: 9789021458670
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.71
Format: ebook
Vóór het bestaan van WICKED, voordat de Laar was gebouwd en voordat Thomas in het labyrint terechtkwam, werd de aarde geteisterd door zonnevlammen. Mark en Trina wisten die te overleven. Dat bleek een peulenschil bij wat nog zou volgen. Een onheilspellend virus raast over de aardbol. Het muteert en het ziet ernaar uit dat de mensheid volledig zal worden weggevaagd. Mark en Trina zijn er achter van overtuigd dat er een mogelijkheid moet bestaan om niet ten onder te gaan. Ze zijn vastbesloten om te overleven. Maar in deze bijna vergane wereld heeft alles zijn prijs, en ben je voor sommigen dood meer waard dan levend.

Eerste prequel van de Labyrintrenner-serie en speelt zich af zo’n 13 jaar voor de gebeurtenissen die Thomas mee maakt.

Net als in de Labyrintrenner heeft dit boek volop spanning en actie.  Ook dit boek bevat de nodige achtervolgingen en nipte ontsnappingen. We maken het verhaal mee door de ogen van Mark, die samen met een groepje overlevers probeert opnieuw iets van het leven te maken. Dan wordt plotseling hun kamp overvallen door gemaskerde personen die dood en verderf zaaien. Samen met zijn vrienden probeert Mark te achterhalen door wie en waarom ze zijn aangevallen.

In dit boek leren we meer over de achtergronden van ‘De Vuring’, en over de oorzaak van de verwoesting van de Aarde. Mark heeft af en toe flashbacks naar het verleden, waardoor wij meemaken hoe het allemaal begon. Ik had gehoopt op meer achtergrond informatie over het ontstaan van WICKED, over Thomas en Teressa, de bouw van het Labyrint.

Een aanrader voor iedereen die de ‘Labyrintrenner’ heeft gelezen en nu meer wil.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-moordopdracht/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner