De laatste Punisher

De laatste punisher
Title: De laatste punisher
Originele titel: The last punisher
Author:
ISBN13: 9789045214955
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.40
Format: ebook
**'De laatste Punisher neemt je mee naar het heetst van de strijd op het slagveld. Een zeldzaam inkijkje in de geest van een Navy SEAL - je kunt het niet wegleggen.' - Clint Emerson, New York Times-bestsellerauteur van 100 Deadly Skills De laatste Punisher is het aangrijpende en persoonlijke verslag van Kevin Lacz, een Navy SEAL die samen met American Sniper Chris Kyle lid was van het beruchte SEAL Team 3. Lacz neemt de lezer mee op zijn uitzending; van zijn eerste missie tot zijn eerste succesvolle schot op een terrorist, tot zijn terugkeer naar de Verenigde Staten, waar hij zichzelf speelde in de door Clint Eastwood geregisseerd film American Sniper. Het hoogte punt van deze unieke kijk in de wereld van geheime missies achter vijandelijke linies, is de bloedige strijd om de Iraakse stad Ramadi in 2006. De hitte, de geuren en de constante dreiging van dodelijke aanvallen komen door de levendige schrijfstijl tot leven, en zorgen ervoor dat de lezer zich midden in de gebeurtenissen waant.

Als je de film ‘American Sniper‘ hebt gezien, dan MOET je dit boek lezen, temeer daar de auteur Lacz een rol in heeft.

Na de gebeurtenissen van 9/11, waarin de vader van een vriend sterft, neemt Lacz zich voor om voor zijn vaderland te gaan strijden.

Tijdens een bezoek aan het kantoor van een marine-recruiter viel Kevins oog op een SEALs-poster en hij besloot dienst te nemen bij de marine met de bedoeling om naar BUD/S te gaan en een SEAL te worden. Hij begon zijn BUD/S-training begin 2003. Omdat hij een medische opleiding heeft, wordt hij tevens naar het ’18D Special Operations Combat Medic School’ gestuurd om daar verder medisch geschoold te worden.  Hij was de sluipschutter voor twee peletons, namelijk Charlie en Delta,

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-laatste-punisher/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner