De Kristallen Tempel

De Kristallen Tempel
Title: De Kristallen Tempel
Genre:
Series Number: 4
ISBN: 9789463082662
ISBN13: 9789463082662
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.65
Format: ebook
Terra Fabula is gevangen in de duisterste dagen. William en Martha reizen in het verborgene, op jacht naar de laatste overgebleven Giften van de Eldred. Eenmaal verenigd, moeten deze de eeuwenoude vloek opheffen die de magische wereld bedreigt. Maar de krachten van Het Boze worden sterker en zij zal spoedig herrijzen. Met elke stap die wordt gezet, raken de Koningskinderen verder verwijderd van de overwinning. De tijd ontglipt hen en gevaren bemoeilijken hun pad. Vertrouwen en loyaliteit worden op de proef gesteld. Donkere geheimen uit het verleden worden onthuld en mysteries ontrafeld. Geliefden staan op de drempel om zichzelf en elkaar te verliezen. De beslissende slag is aangebroken en legers van duister en licht staan tegenover elkaar. Met het verschijnen van de Bloedmaan stevent het rijk af op de ondergang.

Het verhaal wordt iedere keer beter. Dit is het vierde boek in de serie, en het tweede van de tweede tweeluik (pfff.. teveel twee).

Terra Fabula zit gevangen in het Duister en de krachten van het Boze worden steeds sterker. De tweeling is op zoek naar de laatste 3 Giften, en worden daarin bij gestaan door diverse creaturen, zelfs een geest helpt hen). Een race tegen de klok ontstaat. Als de Bloedmaan vol is, zal het Boze overwinnen. Zijn ze nog op tijd om hun moeder te redden?

De boeken worden langzamerhand duister qua verhaal, maar zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. De kinderen worden langzamerhand volwassen (William laat zijn snor staan, Martha raakt verliefd ).

Dit boek bevat de nodige spanning en duistere zaken. Gelukkig zijn de echt gevaarlijke spreuken al geneutraliseerd voor ze de lezer kwaad konden doen, toch ben ik bang dat er op een gegeven moment eentje tussen door slipt, zodat je opeens zin krijgt om je kamer op te ruimen, of je huiswerk te gaan maken.

Meer
De verborgen sleutel5
Het Vergeten Koninkrijk1
De vervloekte orakelsteen3

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-kristallen-tempel-de-boeken-van-terra-fabula-4/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }