De jongen van Celstad

De Jongen uit Celstad
Title: De Jongen uit Celstad
Auteur:
Serie:
Series Number: 1
ISBN: 9789024563463
ISBN13: 9789024563463
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.42
Format: ebook
Welkom in de DeathZone! Het dodelijkste spel sinds The Hunger Games... Stap in de wereld van NamJu, een van de meest aansprekende hoofdrolspelers sinds Katniss ' Europaplex, 2150. De jonge NamJu Abernay droomt maar van één ding: uit de sloppenwijken van Celstad ontsnappen om zijn lievelingsspel te spelen, de virtual reality-game DeathZone. DeeZee is NamJu's lust en leven, een simulatie waarbij spelers het tegen elkaar opnemen in gevechten op leven en dood. De pijngrens in het spel wordt zo levensecht ervaren dat spelers het speelveld vaak bont en blauw verlaten. NamJus team BlackPlanet doet het goed, heel goed zelfs, maar als hij wil blijven spelen, of sterker nog, wil blijven eten, moet hij werk vinden. Helaas zijn de baantjes die hij krijgt aangeboden vaak slecht betaald, dus als een vriend hem een voorstel doet om alles te winnen wat zijn hartje begeert, neemt hij het aanbod gretig aan. Voordat hij er erg in heeft, wordt NamJu echter gekatapulteerd in een dodelijk nieuw spel met drie onmogelijke opdrachten én een wezen dat niet van onze planeet is... de offworlder. C. M. Chang groeide op bij haar Zuid-Koreaanse ouders in Wisconsin, Amerika, en verhuisde op latere leeftijd naar Nederland. Chang woont en werkt in Amsterdam. Offworlder 1 - De Jongen uit Celstad is haar debuut.

Skuttig verhaal.

Regelmatig wou ik dit boek als #DNF weg leggen, maar.. ik hou er niet zo van om een boek niet uit te lezen, dus toch maar doorgezet. Neem aan dat meerdere mensen dit vonden, wat een vervolg is er tot op heden niet gekomen.

Het verhaal beloofde wat te zijn, als je de synopsis moet geloven. Beter dan Hungergames, Nou dan heeft diegene vast en zeker een ander Hungergame serie gelezen dan ik.

Personages waren vrij vlak, geen enkele diepgang, en kon ook geen ‘band’ krijgen met de hoofdrolspeler.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-jongen-van-celstad-offworlder-1/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }