De Drakenprinter

De drakenprinter
Title: De drakenprinter
Genre:
Series Number: 358
Categorie:
ISBN: 9789002271427
ISBN13: 9789002271427
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.36
Format: Paperback
Op een dag krijgt Lambik telefoon van een onbekende. Deze dreigt ermee de stripreeks Suske en Wiske stop te zetten als ze Jerom niet onder controle kunnen houden. Deze grijpt namelijk steeds vaker in met zijn geweldige spierkracht zodat hun avonturen veel te snel aflopen. Barabas onderwerpt Jerom aan een uitgebreid onderzoek en ontdekt dat deze onderdrukte angsten heeft. Jerom zal pas terug normaal kunnen zijn als hij die angsten overwint. Hiervoor gebruikt de prof een zeer bijzondere methode. Hij vertaalt de angst van Jerom naar een wezen van vlees en bloed. Maar eenmaal het monster los is blijkt Lambik een ongelofelijke stommiteit te hebben begaan zodat onze vrienden allen in groot gevaar verkeren.

Begint goed, maar zakt al heel gauw in. Vraag me af of de doelgroep dit echt wel kan waarderen.

Jerom is zo sterk dat door zijn ingrijpen ieder avontuur al afgelopen is voor deze goed en wel begonnen is. Een onbekende man dreigt er mee de Suske en Wiske-serie te stoppen als ze Jerom niet in het gareel houden.

Meer
De wrede wensput348
Nacht van de Narwal350
Team Krimson352
De Scheve Schot355

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-drakenprinter-suske-en-wiske-358/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }