De aardmagiër

De aardmagiër
Title: De aardmagiër
Auteur:
Genres: ,
Series Number: 1
Categorieën: ,
ISBN: 9789026130687
ISBN13: 9789026130687
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.79
Format: Hardcover
Cyane, de dochter van een rijke graaf, moet een goed huwelijk sluiten. Maar ze kiest voor het avontuur en volgt de aardmagier Meroboth die ervan overtuigd is dat zij de enige is die een Zwarte Magier kan verslaan.

De 10-jarige Cyana leert van de stalknecht Tiron paardrijden. Cyana is echter de dochter van Graaf Osborn, en die wil liever niet dat ze met Tiron omgaat, daarom huren zij een vrouw in die haar moet leren zich te gedragen als een echte jonkvrouw.
Als Cyana bijna 16 is, wordt zij door haar vader uitgehuwelijkt aan Graaf Thorvald. Tiron helpt haar echter te ontsnappen en brengt haar naar Meroboth, een jonge tovenaar die al 16 jaar in een toren van het kasteel woont.

Schrijfstijl is matig, vlakke personages met net zo vlakke relaties. Hoewel het boek duidelijk voor de jongere lezers is geschreven heeft het voor de doelgroep wel een aantal moeilijke woorden.

Over het algemeen een standaard fantasie.

Meer
De Watermagiër2
De vuurmagiër3
De zwarte magiër4

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-aardmagier-de-macht-van-het-zwaard-1/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }