De 100

De 100
Title: De 100
Auteur:
Genre:
Serie:
Series Number: 1
Categorieën: ,
ISBN: 9789020679694
ISBN13: 9789020679694
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.58
Format: Hardcover
Door een kernramp is de aarde onleefbaar geworden. De mensheid heeft zichzelf weten te redden en leeft nu in een ruimteschip dat rond de aarde zweeft. Niemand weet wanneer (of zelfs maar of) de aarde weer leefbaar zal worden. Maar door de groeiende populatie en het opraken van de voorraden, moet er een beslissing genomen worden voordat het te laat is... De oplossing lijkt onmenselijk: 100 jeugdgevangenen worden naar de aarde gestuurd om deze te verkennen. Samen moeten ze proberen te overleven, maar wie kun je vertrouwen als je weet dat al je lotgenoten hier zitten omdat ze een crimineel verleden hebben?

Aan boord van het ruimteschip dat al geruime tijd (eeuwen?) boven de Aarde zweeft kan je om de minste of geringste reden gearresteerd worden. Volwassenen worden geëxecuteerd, Jongeren blijven in de cel tot zij volwassen zijn.
Gelukkig! voor de 4 hoofdpersonen uit dit boek is er besloten om een experiment uit te voeren. 100 Jeugddelinquenten worden niet op hun 18e gedood, maar worden naar de Aarde getransporteerd. Niet uit goedheid, maar omdat de hogere heren en dames willen weten of het al veilig genoeg is om terug te keren.

===
Lees een beter review op de site van een nerdygeekfanboy

Meer
Dag 212
Thuis3
Rebel4

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-100-de-100-1/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }