Costaklussen in Marbella

Costaklussen in Marbella
Title: Costaklussen in Marbella
Serie:
Series Number: 69
Sub Serie-naam: CostaPalaces
Sub Serie #: 1
Categorie:
ISBN: 9789083132525
ISBN13: 9789083132525
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.00
Format: Paperback
Op de avond dat Marianne voor taart zorgt om te vieren dat het nieuwe kantoor van REP Research International zo goed als klaar is, bonkt een vrouw op de deur. Ze zegt dat ze wordt gevolgd door twee mannen. Als ze tot rust is gekomen wil ze naar huis. Te voet, in haar eentje. Enkele minuten nadat de vrouw is vertrokken mist Arie iets wat hij hard nodig heeft voor een onderzoek. Deze klus leidt naar Marbella aan de Costa del Sol, waar een ploeg decorbouwers in nauwelijks meer dan een etmaal een rij nep-huizen moet optrekken.

Het zou feest moeten zijn, de dag dat REP research International hun intrek nemen in het huis van kolonel Prins. Marianne had taart besteld, gezorgd voor ballonen en vlaggetjes. Toch was het niet echt feestelijk. De bouwvakkers waren nog niet klaar met hun werk, en tot overmaat van ramp stond er iemand op de deur van het kantoor te bonken. Een meisje zegt dat ze gevolgd werd door twee ongure mannen. Zij komt binnen, en maakt event gebruik van het toilet. Enkele minuten nadat de vrouw weer is vertrokken, ontdekt Arie dat ze een belangrijke map missen.

Zoals ik bij het vorige deeltje al aangaf, lijken de jongens rustiger te worden in hun acties. Er wordt niet meer lukraak met geld gesmeten, hoewel er wel auto’s gehuurd worden. Af en toe word er eens met een essenhouten balk op een kop geslagen, maar daar blijft het wel bij. Daaraan kan je merken dat De Zwaan toch een ander soort schrijver is dan Van der Heide, die een kloppartij niet schuwde. Toch blijven het leuke verhalen.

Meer
Bliksemacties bij de Buurserbeek64
Bob Evers65
Valstrikken in en om een Veluwse Villa66
De Laarzenvrouw van lerwick67

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/costaklussen-in-marbella/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }