Boy 7

Boy 7
Title: Boy 7
Auteur:
ISBN: 9789000305377
ISBN13: 9789000305377
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.72
Format: ebook
Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet. Tot zijn opluchting vindt hij een rugzak met daarin een mobiele telefoon. Hij wil het alarmnummer intoetsen, maar ziet dan dat hij een voicemailbericht heeft ontvangen. Tot zijn verbijstering hoort hij: Wat er ook gebeurt, bel in geen geval de politie. En hij weet één ding zeker: dat is zijn eigen stem. Met behulp van de spullen in zijn rugzak, gaat hij verbeten op zoek naar zijn verleden. Maar zolang hij zich niets herinnert, durft hij niemand te vertrouwen. Zelfs Lara niet. Stapje voor stapje komt hij achter de verschrikkelijke waarheid. Mijn ogen dwaalden langs de spiegel die boven de wastafel hing. Ik ving een flits op van een jongen met blond haar dat alle kanten uit piekte. Met een schokje besefte ik dat het mijn eigen spiegelbeeld was. Is er iets? vroeg Lara. En of er iets was! Ik had mezelf niet herkend.

Wat een prachtig boek. Bijna in een adem uitgelezen. Ik heb lang getwijfeld om dit boek te lezen, want vaak vallen Nederlandse boeken tegen. Niet in dit geval.

Een jongen wordt wakker op een grasveld. Hij weet niet wie hij is, hoe hij daar is gekomen. Hij weet helemaal niets meer. In zijn rugzak vindt hij een mobiele telefoon. Hij wil de politie bellen, maar voor hij dat doet, luistert hij eerst een voice-mail bericht af. Daarin wordt hem geadviseerd om vooral de politie niet te bellen. Het gekke is, dat de persoon van het voice-mail bericht hij zelf is.

Het wordt steeds vreemder. Hij ontdekt dat zijn kleding gemerkt is met ‘Boy Seven’. Is dat zijn naam? Hij besluit op onderzoek uit te gaan.

Vlot geschreven boek, met de juiste spanning. Je bent als lezer echt nieuwsgierig naar wat er met Boy Seven is gebeurt.

Voor een uitgebreidere, en betere, review, zie hier.

AANRADER!!!

Kleine vraagteken: Hoe kan je lang en kort kloppen. Hard of zacht, okay, dat kan ik begrijpen, maar lang en kort?

Meer
Test
Virus
H@ck1

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/boy-7/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }