Biggles weet te veel

Biggles weet te veel
Title: Biggles weet te veel
Auteur:
Genre:
Serie:
Series Number: 96
Categorie:
ISBN: 0340345136
ISBN13: 0340345136
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.43
Biggles zou Biggles niet zin als hij op vakantie in een vissersplaatsje in Zuid-Engeland niet iets vreemds ontdekte: de haaienvissers die 's morgens uitvaren, zijn vaak niet dezelfde als degenen die 's avonds terugkeren. Illegale grensoverschrijding? Smokkel? Biggles legt de zaak voor aan de Commodore en deze stuurt hem met Ginger, Bertie en Algy op onderzoek uit. Er blijkt inderdaad iets niet pluis te zijn, maar uiteindelijk weet Biggles de misdadigers in het nauw te drijven op een eilandje in het Kanaal

Auteur: W.E. Johns
ISBN: =””
Gem. Rating: 3.50
Mijn rating4
boekenplank: jeugd, 2016
Bookcrossing ID:

Review:
Tijdens zijn vakantie in een klein gehucht ontdekt Biggles iets vreemds. Een jacht dat op haaien gaat vissen vertrekt met 4 personen aan boord, maar komt een paar uur later met andere personen terug.

Dit vertelt Biggles aan zijn superieur Commodore Raymond, die hem terstond verzoekt om dit verder uit te zoeken.
Samen met Bertie neemt hij zijn intrek in een hotel, en al snel wordt hij aangesproken door een chauffeur van een Daimler. Biggles ontsnapt aan een bom-aanslag maar weigert zich gewonnen te geven.

Na de nodige avonturen weten Biggles, Algy, Ginger en Bertie in samenwerking met de Kustwacht dit verhaal tot een goed einde te brengen.

Meer
Biggles en zijn makkers19
Biggles als detective34
Biggles en de interpol54
Biggles en zijn basis92

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/biggles-weet-te-veel-biggles-90/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }