Biggles van het Camel Squadron

Biggles van het Camel Squadron
Title: Biggles van het Camel Squadron
Originele titel: Biggles of the Camel Squadron
Auteur:
Genre:
Serie:
Series Number: 32
Categorieën: ,
Book URL: GoodReads.com
Een Duits vliegtuig is praktisch onbeschadigd in Engelse handen gevallen - het is in de eerste Wereldoorlog - en Biggles komt op de gedachte er een pleziervluchtje mee te gaan maken. Waar hij echter niet op gerekend heeft, is dat vriend en vijand hem nu voor een Duitser zullen aanzien. Hij komt in een formatie Duitse vliegtuigen terecht en wordt gedwongen ver mee te vliegen over de vijandelijke linies. Als hij er eindelijk in slaagt te ontsnappen, neemt de Engelse luchtafweer hem danig onder vuur en tenslotte moet hij een riskante noodlanding maken om niet door zijn vriend Wilks te worden neergeschoten. Dit is maar een van de elf avonturen die in dit boek staan opgetekend. Stuk voor stuk zijn het bijzonder spannende verhalen.

Verzameling korte verhalen uit Biggles WO1 periode. Een van de verhalen, ‘de professor komt terug’, lijkt erg veel op een al eerder gepubliceerd verhaal.

ben niet echt een fan van deze korte verhalen, maar hier zaten wel goed te lezen verhalen bij.

Meer
Biggles en zijn makkers19
Biggles als detective34
Biggles en de interpol54
Biggles en zijn basis92

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/biggles-van-het-camel-squadron/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }