Biggles op patrouille

Biggles op patrouille
Title: Biggles op patrouille
Auteur:
Genre:
Serie:
Series Number: 22
Categorie:
Wij weten niet op de Baron van Münchhausen jaloers van aard is geweest. Maar wij zijn geneigd aan te nemen dat hij zijn afgunst moeilijk had kunnen verbergen als hij ooit de zestien avonturen van Biggles die in dit boek staan opgetekend, had gehoord of gelezen. Tenzij...tenzij de zonderlinge Dr. Augustus Duck een vermomming van de baron in hoogst eigen persoon is geweest. Want deze merkwaardige geleerde (die op de noordpool en op de evenaar onveranderlijk een geklede jas en een hoge hoed droeg) genoot het voorrecht Biggles' deelgenoot te zijn in de ongelooflijkste wederwaardigheden die ooit een piloot zijn overkomen. Gewone mensen als wij zullen waarschijnlijk nooit de kans krijgen om met eigen ogen zoiets te zien als sprekende krokodillen, eilanden die vanzelf uit de oceaan oprijzen, mammoeten op Groenland, reuzen in Patagonië, rovers in vulkanen, onheilspellende purperen wolken en allerlei andere geheimzinnigheden. Het lezen van deze bundel uitzonderlijke Biggles-belevenissen zal dit gemis echter ruimschoots vergoeden.

Review:
Boek met 16 korte verhalen van Biggles en zijn vrienden. Zoals al eerder opgemerkt, ben ik niet zo van kapot van.

Ginger verteld de avonturen die hij samen met Biggles, Algy en professor ‘Donald’ Duck beleefden.

Van reuzen in Patagonie tot Kruisridders in de Kaukasus, een groene paard en robben, de helden komen het allemaal tegen.

Meer
Biggles en zijn makkers19
Biggles als detective34
Biggles en de interpol54
Biggles en zijn basis92

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/biggles-op-patrouille/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }