Biggles en de Schijnheilige Lord

Biggles en de Schijnheilige Lord
Title: Biggles en de Schijnheilige Lord
Originele titel: Biggles and the Noble Lord
Auteur:
Genre:
Serie:
Series Number: 88
Categorieën: ,
Book URL: GoodReads.com
Hoe lok je een supermisdadiger, expert in bankovervallen, juwelen- en gouddiefstallen uit zijn tent? denkt Biggles. Als lokaas gebruikt hij Ginger, vermomd als...een Indiase prinses, die achterin een prachtige Rolls Royce zit en gereden wordt door Bertie. Maar, onderschat Biggles zijn uiterst sluwe tegenstander niet een beetje?

Het begin van het verhaal was leuk,  een privé-dierenpark met wilde dieren, waar Biggles en Ginger over de muur klimmen om in een schuur te kunnen kijken die in het park aanwezig is. Eenmaal bij deze schuur word hun ontsnappingsroute door een buffel afgesneden, terwijl er ook een helikopter van de verdachten aan komt vliegen. Ternauwernood ontsnappen ze.

Later achtervolgen Bertie en Ginger deze helikopter, terwijl Biggles en Algy kennismaken met de Lord. Eenmaal in Frankrijk geland worden Ginger en Bertie door de bende gevangen genomen, maar uiteindelijk weet Biggles, met de hulp van Algy en een Franse politieman hen te bevrijden, maar de kopstukken van de bende weten te ontsnappen.

Meer
Biggles en zijn makkers19
Biggles als detective34
Biggles en de interpol54
Biggles en zijn basis92

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/biggles-en-de-schijnheilige-lord-biggles-88/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }