Biggles als spion

Biggles als spion
Title: Biggles als spion
Originele titel: Biggles flies East
Auteur:
Genre:
Serie:
Series Number: 3
Categorieën: ,
ISBN: 9027447292
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.09
Format: Paperback
Het hier beschreven avontuur is tot nu toe om twee redenen geheim gehouden. In de eerste plaats omdat Biggles zelf met afschuw aan deze periode terugdacht. In de tweede plaats omdat een invloedrijk regeringsfunctionaris in het geding was. Zolang hij nog leefde, mochten de hier voorkomende gebeurtenissen niet gepubliceerd worden. Een rondborstige figuur als Biggles is niet voor spion in de wieg gelegd. Niettemin werd hij voor het blok geplaatst. Het woord angst komt normaal niet in zijn vocabulaire voor, maar vanaf het moment dat hij de eeuwenoude grond van het Beloofde Land betrad, wist hij erover mee te praten en was hij een nieuwe ervaring rijker.

Biggles wordt na zijn avonturen voor een paar dagen met verlof naar Londen gestuurd. Daar komt hij echter in contact met een nogal onguur persoon, die hem probeert te ronselen voor spionage werk voor de Duitsers..

Weer zo’n verhaal waarin de goede Biggles strijdt tegen de slechte Duitsers, en met name tegen ene Erich von Stalhein.

Meer
Biggles en zijn makkers19
Biggles als detective34
Biggles en de interpol54
Biggles en zijn basis92

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/biggles-als-spion/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }