Bidahinne

Deirdre 2: Bidahinne
Title: Deirdre 2: Bidahinne
Auteur:
Genre:
Serie:
Series Number: 2
Categorieën: ,
ISBN: 9029057912
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.73
Format: Pocketbook
Achter de ongenaakbare grens van bergen ligt het rijk van de magiërvrouwen die zich tijdens duizenden jaren van afzondering bekwaamd hebben in kwade krachten. Zij waanden de tijd gekomen om de hele wereld tot één rijk te verenigen - het hunne. Maar daarbij gingen zij arrogant voorbij aan de voorspelling van de Godin, gesproken in een schimmig verleden, dat er iemand zal opstaan die de gave bezit hen te weerstreven. Anders dan haar volgelingen betwijfelt Deirdre zelf sterk of zij de Gezondene wel is. Maar de loop der gebeurtenissen laat steeds minder ruimte voor misverstand: Deirdre is onmiskenbaar aangewezen om de kwade vrouwen te vernietigen en vrede te brengen in haar wereld.

Aardig verhaal. Toch nog steeds niet echt een pakkend verhaal dat je niet weg kan leggen. Waar het eerste boek weinig tot geen fantasy elementen had, heeft dit boek er genoeg.

Meer
Lure3
Iskander omnibus1-2
Iskander de Dromendief1
De Eersten van Rissan1

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/bidahinne-deirdre-2/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }