Het Bedrog van Opal

Het bedrog van Opal
Title: Het bedrog van Opal
Originele titel: The Opal Deception
Series Number: 4
ISBN: 9789047500476
ISBN13: 9789047500476
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.03
Format: Paperback
Het veertienjarige criminele genie Artemis Fowl weet op geniale wijze het beroemde kunstwerk De elfendief uit een bankkluis te ontvreemde. Wanneer hij de authenticiteit van het schilderij wil vaststellen, weet butler, Artemis'b odygard, nog maar net een aanslag op zijn jonge meester te verijdelen. Welke vijand heeft het op Artemis' leven voorzien? Op hetzelfde moment wordt Holly Short samen met haar elfbi- commandant Julius Root in een hinderlaag gelokt. Voor de surveillancecamera's lijkt het net alsof Holly haar commandant neerschiet, alvorens uit de hinderlaag te ontsnappen en naar de oppervlakte te vertrekken. Wie zal Holly geloven als ze vertelt dat ze Julius Root juist probeert te redden? Het wordt al snel duidelijk wie er verantwoordelijk is voor de problemen; Opal Koboi. Na het mislukken van de koboldenopstand leek de kwaadaardige rebellenleidster in een diepe coma beland te zijn. Maar eenmaal ontwaakt uit haar schijncoma wil ze wraak nemen op iedereen die verantwoordelijk was voor haar falen: Holly Short, Julius Root en Artemis Fowl.

Gebeurde weinig in dit boek. Goedkope amusement over het laten van winden.

Een redelijk leesbaar boek, maar niet in lijn van Eoin Colfer’s andere boeken. De reden dat ik toch dit soort boeken lees, is dat je deze gedachtenloos kan zitten lezen, ergens in een verloren uur of zo.

Geen zin in een review.

No entries found for the "author" taxonomy.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/bedrog-van-opal-artemis-fowl-4/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }