Barabas

Amoras
Title: Amoras
Genre:
Serie:
Series Number: 6
Categorie:
ISBN: 9789002257131
ISBN13: 9789002257131
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.19
Format: Paperback
Een reusachtige wolk vulkaanas bedreigt het leven op aarde en Amoras staat op het punt om voor eeuwig in de kolkende golven te verdwijnen. Wiske en Jérusalem nemen het op tegen Krimson en diens onbetrouwbare butler Achiel. Lambik zoekt z’n weg naar huis, niet vermoedend dat die ’thuis’ er heel anders uitziet dan hij denkt. Jerom wordt in een kunstmatige coma gehouden en zal z’n rol van deus ex machina niet kunnen vervullen. Suske is vastberaden en zet door: hij moet en zal Wiske redden. maar dan moet hij terug in de tijd, terug naar Amoras, terug naar Jérusalem. Wat wacht onze vrienden aan het eind van deze helse rollercoaster: het noodlot of de overwinning?

Door een fout van Lambik in het eerste deel van de serie belanden Suske en Wiske op het Amoras van 2047. Helaas laat het laatste deel van de serie nog steeds veel vragen open.

– Hoe zit het met de vulkaan
– Wie of wat is de acedemie
– Wie is Jerusalem

Zijn Suske en Wiske uiteindelijk weer terug gekomen in de eigen tijd?

Helaas, deze serie verdiende dit einde niet.

No entries found for the "author" taxonomy.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/barabas-amoras-6/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }