Artemis Fowl en het Atlantis Complex

het Atlantiscomplex
Title: het Atlantiscomplex
Auteur:
Series Number: 7
ISBN: 9789047515852
ISBN13: 9789047515852
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.98
Format: Paperback
Het zevende deel van de wereldwijde bestsellerserie Artemis Fowl heeft een groep elfen verzameld in IJsland om daar een plan te presenteren dat de opwarming van de aarde moet stoppen. Maar Artemis is zichzelf niet. Hij gedraagt zich vreemd, anders... Volgens de elfen lijdt hij aan het Atlantiscomplex: waanvoorstellingen en dwangmatig neurotische stoornissen als gevolg van zijn hoogbegaafdheid en het resultaat van blootstelling aan extreem veel feeënmagie op jonge leeftijd. Kapitein Holly Short van de elfBI weet niet wat ze moet doen. Ondertussen valt een leger ruimterobots de ondergrondse vulkanen aan en zolang Artemis' briljante geest vertroebeld is, staat hij machteloos. Kan Holly Artemis genezen voordat de robots alle levensvormen op aarde vernietigen?

Nadat het vorige deel [b:Artemis Fowl en de Tijdparadox|6952834|Artemis Fowl en de Tijdparadox (Artemis Fowl, #6)|Eoin Colfer|https://images.gr-assets.com/books/1254933398s/6952834.jpg|2184954] al tegen viel, was mijn verwachting voor dit deel al helemaal niet zo hoog. En dat gevoel klopte.

Ten eerste was Artemis ofwel bewusteloos of gestoord of vervangen door Orion. De plot van het verhaal was gewoon slecht. Karakters maakten weinig ontwikkeling door.

Jammer.

Meer
De eeuwige code3
De verloren kolonie5
Tijdparadox6

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/artemis-fowl-en-het-atlantis-complex-artemis-fowl-7/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }