Après-ski

Après-Ski
Title: Après-Ski
Categorieën: ,
ISBN: 9789022998700
ISBN13: 9789022998700
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.16
Format: Paperback
Sinds kort woont de drieëntwintigjarige Manon Dijkstra na een verbroken relatie weer thuis. Maar niet van harte. Toch gaat het hele gezin, volgens traditie, ook dit jaar weer op wintersport naar Oostenrijk. Als Manon een meisje van een gevaarlijke afdaling redt, biedt de skischool haar een baan als skilerares aan. Het ongeval blijkt pas het begin te zijn van een serie akelige incidenten. Wat begon als een droombaan voor Manon, verandert algauw in een nachtmerrie.

Zo’n boek dat je mee neemt als je op reis gaat. Voor in de auto, trein of vliegtuig, in de wachtkamer of gewoon thuis. Niets bijzonders eigenlijk.

Het boek pas echt rond het midden. Veel korte hoofdstukken die niet altijd lekker lezen. Veel gebeurtenissen die schijnbaar niets met het verhaal te maken hebben, worden uitgebreid besproken.

Typisch vakantie-literatuur.

Meer
Cruise
De suite

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/apres-ski/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }