Angst

Angst
Title: Angst
Originele titel: Fear
Serie:
Series Number: 5
ISBN: 9789000309900
ISBN13: 9789000309900
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.24
Format: ebook
De kinderen in Perdido Beach hebben het leven in de plotseling ontstane koepel tot nu toe overleefd, ondanks de honger en alle andere ontberingen. En dat terwijl de Duisternis langzaam probeert binnen te sluipen in de geïmproviseerde wereld waarin de kinderen leven. De vijand heeft zijn ergste verschijningsvorm ooit aangenomen: angst. Het leven in de FAKZ wordt totaal ontwricht wanneer de Duisternis letterlijk de macht grijpt: de koepel waarin de kinderen van de FAKZ leven, wordt in totale duisternis gehuld. Hoe moeten ze met deze nieuwe tegenslag omgaan? Hun overlevingsdrang is in deze donkere tijden groter dan ooit. Maar kunnen ze ook echt weerstand bieden tegen de Duisternis of betekent dit het einde van de FAKZ?

Geweldig mooi boek weer van de hand van Michael Grant.

De groep overlevende kinderen is nu in tweeën gedeeld. Er is een groep met Sam, die aan het pas gevonden meer wonen, en een groep met Caine die in het stadje blijven wonen.

Sam is niet echt de leider meer, nu zijn vriend Edilio de dagelijkse leiding over de groep heeft overgenomen.  Caine heeft intussen zijn eigen problemen met het leiderschap. Hij probeert zijn groep onder de duim te houden door ze op te splitsen in een groep met en een groep zonder magische krachten.

Alsof dat niet genoeg is maken ook de Gaiaphage, Drake en Britney opnieuw hun opwachting. Zij drukken hun stempel op de overlevenden. De koepel wordt in volledige duisternis gehuld, en dit zorgt voor weer een nieuwe uitdaging voor de kinderen.

De personages beginnen eindelijk tot hun recht te komen, en laten zien waar voor zij staan.

Meer
Leugens3
Plaag4
Licht6

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/angst-gone-5/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }