Achter de nevel

Achter de Nevel
Title: Achter de Nevel
Originele titel: Vanish
Genre:
Serie:
Series Number: 2
ISBN: 9789020679588
ISBN13: 9789020679588
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.92
Tag:
Format: Paperback
"Cassian heeft me gewaarschuwd dat ik maatregelen kan verwachten voor wat ik heb gedaan. Ik ben Will kwijt. Tamra is in shock of nog erger. Mam kan me nauwelijks meer aankijken. De gebeurtenissen van deze avond staan op mijn netvlies gebrand. Hoe mijn mensenhuid veranderde en ik voor de neus van Wills familie manifesteerde in mijn draki-gedaante." Jacinda heeft een grote fout gemaakt en moet gedwongen terug naar haar draki-kolonie. Dit betekent dat ze eindelijk weer kan zijn wie ze echt is, een draki, maar ook dat ze Will moet achterlaten en haar straf onder ogen moet zien. Het valt Jacinda zwaar om zich weer aan te passen en de enige die haar hierbij wil helpen is Cassian, de jongen die voor haar bestemd lijkt te zijn. Stukje bij beetje weet ze haar draai te vinden, totdat er ineens een buitenstaander in het draki-dorp opduikt. Will. Hij blijkt op zoek te zijn naar Jacinda en is niet van plan zonder haar weg te gaan.

#DNF!!

Ongeveer een uur in het boek (ik had die audio-boek) en nog steeds geen idee waar het over ging of wat. Misschien omdat blijkbaar een tweede deel uit een serie is.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/achter-de-nevel/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }