Aartsrivaal

Aartsrivaal
Title: Aartsrivaal
Originele titel: Archenemies
Series Number: 2
ISBN13: 9789463490085
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.28
Format: ebook
Samen zouden ze de wereld kunnen redden. Maar ze zijn elkaars grootste nachtmerrie. Het dubbelleven van Nova wordt steeds ingewikkelder. Als Insomnia hoort ze bij de Rebellen, de geliefde groep superhelden die heerst over Gatlon City. Maar als Nachtmerrie hoort ze bij de Anarchisten, de groep superschurken die vastbesloten is de Rebellen te vernietigen. Als Nova begint ze steeds meer te voelen voor Adrian, ondanks dat hij de zoon is van haar gezworen vijanden. De lijn tussen goed en kwaad wordt dankzij toenemende criminaliteit, geheime wapens en conflicterende missies steeds onduidelijker. Nova en Adrian weten maar één ding zeker: dat te veel macht het einde kan betekenen voor hun stad en de wereld zoals ze die kennen.

Een iets minder boek dan het voorgaande deel. Dit is iets wat vaak gebeurt in een trilogy. Toch zou je dit hier niet zo gauw verwachtten aangezien het de bedoeling was dat de serie maar twee delen zou hebben. Het voelde alsof er geen einde aan het boek kwam. Toen het dan ook eindelijk uit was, voelde dart als een opluchting. Niet dat het verhaal an sich slecht was, maar het sleepte zich op sommige momenten te lang voort.
Het boek lijkt vooral te draaien om de personages van Nova en Adrian, de rest hebben een veel mindere rol.Had niet veel op met de romance die tussen Nova en Adrian opbloeide. Dat kan me echt gestolen worden.

We zijn een paar maanden verder na de gebeurtenissen waarin Nova aka Nachtmerrie infiltreerde bij de Rebellen, maar we lezen daar weinig over. In een boek van ruim 600 bladzijden zou je toch een plot verwachtten, maar die was er niet. In het hele boek waren er misschien twee punten waar het verhaal een wending nam.

Wat mij betreft draait het verhaal er vooral dat de ‘goeden’ ook slechte dingen kunnen doen en omgekeerd.

Nou ja.. genoeg hierover en verder met deel 3.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/aartsrivaal/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner