24 – Omnibus

24: Storm
Title: 24: Storm
Originele titel: 24 Declassified: Storm Force, Collatoral Damage, Trinity
Categorie:
ISBN: 9789047513285
ISBN13: 9789047513285
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.00
Format: Paperback
Stormkracht door David Jacobs Terwijl New Orleans nog volop wordt opgebouwd na de ravage van Katrina, doemt aan de horizon een veel grotere dreiging op – een terroristische storm van menselijke hand waarbij de oerkracht van moeder natuur in het niet valt. Neveneffect door Marc Cerasini In een afgelegen deel van New Jersey is een ministaat gesticht. Binnen de muren van die afgezonderde gemeenschap worden plannen gesmeed die angst, dood en verderf zullen veroorzaken. Drie-eenheid door John Whitman Het pas opgerichte CTU-kantoor in Los Angeles staat voor zijn eerste grote crisis. Er is een grote lading explosieven verdwenen en het is niet duidelijk wie er achter de roof zit – criminelen, motorbendes... of radicale moslims.

3 verhalen met Jack Bauer in de hoofdrol.

Ik ben zelf geen grote fan van boeken met meerdere verhalen, omdat naar mijn idee de verhalen geen recht doet. Ze zijn immers korter dan normaal.

Kan me van deze omnibus ook niet veel herinneren, dus zal ik deze opnieuw moeten gaan lezen.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/24-omnibus/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }